Meld je aan voor een inspiratiebezoek met een rondleiding bij ‘De Circulaire Droomfabriek’ en ‘Academy’ van Vepa op woensdag 27 maart 2024 in Emmen. Vepa is een familiebedrijf gevestigd in onder andere Emmen en Hoogeveen en onderdeel van de Fair Furniture Group. Het bedrijf ontwikkelde zich tot een van de meest veelzijdige en duurzame kantoor- en projectmeubelfabrikanten van Nederland. Door afval of reststromen te gebruiken in de productie van hun (kantoor)meubilair, brengt Vepa producten op een inspirerende manier op de markt. Zij gaan deze middag laten zien hoe je als bedrijf circulair onderneemt en hiermee internationaal een voorsprong krijgt.

Aanmelden

Laat je inspireren door deze ‘Emmense Onderneming van het Jaar 2023’ en ontmoet andere ondernemers die interesse hebben in internationaal zakendoen met duurzaamheid als onderlegger.

Voor wie?

Doe je zaken over de grens? Wil je starten met internationaal ondernemen of heb je interesse in internationaal zakendoen met duurzaamheid als onderlegger?  Dan is dit event interessant voor jou.

Programma

15.00 uur | Inloop
15.30 uur | Welkom en introductie
15.45 uur | De uitdaging van circulair en internationaal ondernemen verteld door Janwillem de Kam, directeur bij Vepa en koploper binnen het programma Good Practice
16.15 uur | Duurzaamheidrapportage CSRD door Frank Bouma, Chief Sustainability Officer bij Vepa
16.45 uur | Rondleiding
17.45 uur | ‘Greenfield buffet’
19.00 uur | Afsluiting

Over Vepa the furniture factory

Vepa is ontstaan uit twee Drentse bedrijven: Drentea en Vepa. Sinds 1951 produceert Vepa meubels. Als enige fabrikant van kantoor- en projectmeubilair worden de producten van Vepa voor 100% in eigen productielocaties in Nederland en het Verenigd Koninkrijk gemaakt. Dat biedt controle over de kwaliteit, verzekert goede arbeidsomstandigheden én levert een CO2-vermindering tot wel 70% op. De productielocaties van Vepa staan dicht bij de klant en grondstoffen komen uit de regio. Het bedrijf wil alle productielocaties circulair maken.

Wil je meer lezen over Vepa? Bekijk de case met Janwillem de Kam.

Aanmelden

Meld je hier aan voor de bijeenkomst met rondleiding bij Vepa. Deelname is kosteloos. Let op: er zijn maximaal zestig plaatsen beschikbaar. Mochten alle plaatsen bezet zijn, krijgen ondernemers voorrang. Na aanmelding ontvang je in de week van de bijeenkomst de praktische informatie.

Voor vragen kun je contact opnemen met Jarno van Eijken via jarno@kennispoortregiozwolle.nl.

In samenwerking met

Logo Koninklijke MetaalunieLogo Exportclub NoordLogo Ik Ben Drents OndernemerLogo Go4Export

Evenementen, cases en nieuws

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.