Grenzeloos ondernemen: Smart Industry in een veranderende wereldeconomie

Meld je aan voor de bijeenkomst met een rondleiding bij Betech in Hoogeveen op woensdag 1 november 2023. Betech is een familiebedrijf dat jaarlijks zo’n 90.000.000 onderdelen voor innovatieve producten produceert voor eindgebruikers. Ontmoet andere ondernemers die interesse hebben in internationaal zakendoen en laat je inspireren door gastsprekers Kees de Schipper van Rabobank en Arjan Schuinder van Betech Group.

Aanmelden

Voor wie?

Doe je zaken over de grens? Wil je starten met internationaal ondernemen of heb je hier interesse in? Dan is dit event interessant voor jou.

Programma

14.00 uur | Inloop
14.45 uur | Welkom door Wim van de Beld, CEO Betech Group
14.50 uur | Presentatie door Kees de Schipper, sectormanager Industrie bij Rabobank
15.30 uur | Rondleiding
16.30 uur | Presentatie Betech door Arjan Schuinder, sales & marketing
16.50 uur | Interactieve sessie
17.15 uur | Buffet
18.15 uur | Afsluiting

Over Betech

De kracht van de Betech Group ligt in het produceren van grote series draaiwerk en het frezen, draaien en spuitgieten van kunststof. Jaarlijks levert Betech tientallen miljoenen op maat gemaakte onderdelen in alle soorten metaal en kunststof voor onder andere de automotive-, medische- en hightechindustrie. Daarvoor wordt gebruik gemaakt van 24/7 volledig geautomatiseerde en vooral intelligente productietechnieken.

In 1994 startte Wim van de Beld met een handvol medewerkers een automatendraaierij genaamd Betech. Sindsdien is Betech uitgegroeid tot één van de grootste draaiwerkproducenten van Nederland. Betech focust op kunststofbewerking en spuitgieten en heeft drie productielocaties.

Spreker Rabobank: Kees de Schipper, Sectormanager Industrie

Kees de Schipper is een ervaren sparringpartner voor ondernemers in de industriesector. Hij heeft jarenlang gewerkt als consultant en belangenbehartiger voor de industrie, voordat hij startte bij de Rabobank. Zijn ervaring met en kennis over de industriesector zorgt ervoor dat Kees weet wat er speelt bij ondernemers. Hij zet deze kennis en zijn netwerk in om collega’s, ondernemers in de industrie en klanten te ondersteunen in hun bedrijfsvoering. Kees is analytisch, open, nieuwsgierig, constructief en resultaatgericht.

Aanmelden

Meld je hier aan voor het event. Deelname aan het event is kosteloos. Er is ruimte voor maximaal 50 personen, hierbij krijgen regionale ondernemers voorrang op intermediairs et cetera. Heb je vragen over het event? Neem dan contact op via info@kennispoortregiozwolle.nl of 038 202 2020.

Samenwerking

Dit event wordt georganiseerd door Koninklijke Metaalunie, Rabobank, Exportclub Noord, Ik Ben Drents Ondernemer, GO4EXPORT en Kennispoort Regio Zwolle.

In samenwerking met

Logo Koninklijke MetaalunieLogo Exportclub NoordLogo Ik Ben Drents OndernemerLogo Go4Export

Evenementen, cases en nieuws

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.