Speciaal voor agrarische ondernemers is er in 2022 de Agro-Carrousel! Acht bijeenkomsten elk met een actueel en toekomstgericht thema. Samen gaan we op bezoek bij collega-ondernemers in de regio. Je gaat in gesprek, leert van elkaar en maakt kennis met erfcoaches en adviesorganisaties die jou verder kunnen helpen. De bijeenkomsten zijn kosteloos. Komt het een keertje niet uit? Geen probleem. Je kunt op elk moment in en uit de carrousel stappen.   

Bijeenkomst woensdag 8 juni 2022: financieringsvormen

Heb je plannen om jouw bedrijfsactiviteiten uit te breiden, je bedrijf te verduurzamen of nieuwe machines aan te schaffen? Hoe kom je als agrarisch ondernemer dan aan geld om dit te financieren? Welke financieringsvormen zijn er en wat zijn de voor- en nadelen daarvan? We gaan hier dieper op in tijdens de Agro-Carrouselbijeenkomst op woensdag 8 juni 2022. We zijn te gast bij Bert en Jolanda Zandman op hun melkveebedrijf, camping en boerderijwinkel in Beerze. Zij vertellen meer over hun bedrijf en delen hun ervaringen. Daarnaast geven Peter Pals van Farmers Funding en Johan Dubbink van Alfa Accounts en Adviseurs inzicht in de verschillende financieringsvormen.

De inloop is vanaf 19.30 uur. We starten om 20.00 uur met het programma. Je bent van harte welkom! Meld je via Ondernemershuis voor het Vechtdal aan voor de bijeenkomst.

Agro-Carrousel programma

We organiseren nog veel meer bijeenkomsten dit jaar. Zet ze alvast in je agenda! 

Innovatie en vernieuwing

Datum en starttijd: woensdag 16 maart 2022 – 13.30 uur
Locatie: Future Farm in Lutten

Verbreding & nevenactiviteiten

Datum en starttijd: woensdag 20 april 2022 – 19.30 uur
Locatie: Reestlandhoeve in Balkbrug  

Financieringsvormen

Datum en starttijd: woensdag 8 juni 2022 – 13.30 uur
Locatie: Hardenberg

Regeneratieve landbouw

Datum: woensdag 22 juni 2022
Locatie: De Krim

De boer als energiebron

Datum: woensdag 13 juli 2022
Locatie: volgt nog

Gezond dier & bedrijf

Datum: woensdag 7 september 2022
Locatie: Vetker-Grevelman in Lutten

Natuurinclusief boeren

Datum: woensdag 19 oktober 2022
Locatie: Koe Safari in Ommen

Van idee naar octrooi 

Datum: volgt nog
Locatie: volgt nog 

Aanmelden en meer informatie

Meld je via Ondernemershuis voor het Vechtdal aan om deel te nemen aan de Agro-Carrousel bijeenkomst van woensdag 8 juni 2022. Deelname is kosteloos. Heb je vragen? Of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Petra van den Hengel, innovatieadviseur agri & food, via petra@kennispoortregiozwolle.nl of 06 – 50 83 87 79.

Samenwerking

De Agro-Carrousel is een initiatief van het Ondernemershuis voor het Vechtdal in samenwerking met erfcoaches, Kennispoort Regio Zwolle en verschillende adviesorganisaties. 

Evenementen, cases en nieuws

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.