Om een bedrijf te veranderen naar een onderneming met elementen van de circulaire economie, zijn er zogenoemde Circular Business Design Tracks, oftewel Circo Tracks. Deze Circo Tracks zijn intensieve workshops van drie dagen, waarin bedrijven gestructureerd plannen ontwikkelen om circulaire business op te zetten en concreet uit te voeren.

 

Workshops

Circo Track workshops kosten normaal € 2.000,- maar zijn met subsidie van de Provincie Overijssel te volgen voor € 500,- per bedrijf. In samenwerking met Provincie Overijssel, Koninklijke Metaalunie, Polymer Science Park en CIRCO, bieden wij Circo Tracks aan voor:

  • Machinebouw & Metaal
  • Woningbouw & Utiliteitsbouw (inschrijven niet meer mogelijk)
  • Kunststoffen (inschrijven niet meer mogelijk)

 

Machinebouw en Metaal

Bedrijven, toeleveranciers en ketenpartners in ontwikkeling, productie, onderhoud, exploitatie en handel van machines kunnen deze Circo Track volgen. Tijdens deze Track gaan we aan de slag om circulaire business te ontwikkelen. Je wordt op weg geholpen in een design proces, met behulp van kennis, instrumenten en interactie met andere bedrijven en ontwerpers. Na afloop heb je zowel een lange termijn visie ontwikkeld, als een concreet plan om morgen mee te beginnen.

 

Wil je meer weten over deze Circo Track? Bekijk dan de Circo Track flyer.

 

Woningbouw en Utiliteitsbouw (inschrijven niet meer mogelijk)

Deze Circo Track is specifiek bedoeld voor DGA’s, projectleiders, ontwerpers en tekenaars uit de woning- en utiliteitsbouw, die kansen zien om onderdelen van hun productie circulair te maken. Deelnemers ontwikkelen een circulaire klantpropositie met een business model, product (her)ontwerp en implementatie roadmap. Hiermee wordt een (eerste) invulling gegeven aan de circulaire activiteiten de onderneming, gericht op woning- en utiliteitsbouw. De track vindt plaats op 9 oktober, 1 en 19 november, bij het Polymer Science Park, Ceintuurbaan 15, 8022 AW in Zwolle.

 

Wil je meer weten? Bekijk dan de Circo Track flyer.

 

Kunststoffen (inschrijven niet meer mogelijk)

De Kunststoffentrack is speciaal voor bedrijven in de kunststofketen, die verpakkingen voor voeding, schoonmaakmiddelen, lijm, verf/kit of chemicaliën produceren. Maar ook voor bedrijven die vullen, verwerken, verkopen, inzamelen en recyclen. Via deze Kunststoffentrack helpen wij je om circulaire business te ontwikkelen. Verder faciliteren wij je in het design proces met kennis, instrumenten en interactie met andere bedrijven en ontwerpers.

 

Wil je meer weten over deze Circo Track? Bekijk dan hier de flyer.

 

Vragen?

Heb je vragen over de Circo Tracks? Neem dan contact op met Rogier Eenkhoorn via rogier@kennispoortregiozwolle.nl.

 

Aanmelden Circo Tracks

 

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug