Circular Business Design tracks

Om een bedrijf te veranderen naar een onderneming met elementen van de circulaire economie, zijn er zogenoemde Circo Tracks. Deze Circo Tracks zijn intensieve workshops van drie dagen, waarin bedrijven gestructureerd plannen ontwikkelen om circulaire business op te zetten en concreet uit te voeren.

 

Circo Tracks kosten normaal €2.000, maar zijn met subsidie van de Provincie Overijssel te volgen voor €500 per bedrijf. In samenwerking met Provincie Overijssel, Koninklijke Metaalunie, Polymer Science Park en CIRCO bieden wij Circo Tracks aan over:

  • Woningbouw & Utiliteitsbouw
  • Machinebouw & Metaal
  • Kunststoffen

 

Woningbouw en Utiliteitsbouw
Deze track is specifiek bedoeld voor bedrijven in de woning- en utiliteitsbouw, die kansen zien om delen van hun productie circulair te maken. Deelnemers ontwikkelen op basis van de methode en diverse input een circulaire klantpropositie met een business model, product (her)ontwerp en implementatieroadmap. Hiermee wordt een (eerste) invulling gegeven aan de circulaire activiteiten van het bedrijf gericht op woning- en utiliteitsbouw.

 

Wil je meer weten over deze Circo Track? Bekijk dan hier de flyer.

 

Machinebouw en Metaal
Bedrijven, toeleveranciers en ketenpartners in ontwikkeling, productie, onderhoud, exploitatie en handel van machines kunnen deze Circo Track volgen. Tijdens deze Circo Track gaan we aan de slag om circulaire business te ontwikkelen en word je op weg geholpen in een gefaciliteerd design proces, met kennis, instrumenten en interactie met andere bedrijven en ontwerpers. Na afloop heb je zowel een lange termijn visie ontwikkeld, als een concreet plan om morgen mee te beginnen.

 

Wil je meer weten over deze Circo Track? Bekijk dan hier de flyer.

 

Kunststoffen
De Kunststoffentrack is speciaal voor bedrijven in de kunststofketen die verpakkingen voor voeding, schoonmaakmiddelen, lijm, verf/kit of chemicaliën produceren, vullen, verwerken, verkopen, inzamelen en recyclen. Via deze Kunststoffentrack helpen wij je om circulaire business te ontwikkelen. Verder faciliteren wij je in het design proces met kennis, instrumenten en interactie met andere bedrijven en ontwerpers.

 

Wil je meer weten over deze Circo Track? Bekijk dan hier de flyer.

 

Vragen?

Heb je vragen over de Circo Tracks? Neem dan contact op met Rogier Eenkhoorn via rogier@kennispoortregiozwolle.nl.

 

Aanmelden Circo Tracks

 

Heb je een vraag?

Bel ons op 038 202 2020 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.