Cloudgarden is een technologiebedrijf met de focus op het neerzetten van technologische ontwikkelingen waarbij gebruik wordt gemaakt van natuurtechnologie en wetenschap.

Kritische feedback en nieuw netwerk

“Kennispoort heeft ons in het begin geholpen met kritische feedback waarmee we een verhaal hebben kunnen neerzetten, waar we investeerders bij hebben kunnen binnenhalen. Ze hebben voor ons een opening gecreëerd in het Zwolse netwerk waar we veel gebruik van hebben gemaakt”.

De passie van Koenderman

“De passie voor het ondernemen en Cloudgarden is een beetje geboren uit frustratie die ik zelf heb opgedaan tijdens mijn studie biologie. Ik merkte dat we heel veel kennis opdeden maar heel weinig implementatie daarna verrichten, ik dacht dan ga ik het zelf maar doen”, aldus Tom Koenderman.

Over Cloudgarden

Cloudgarden ontwikkelt ‘The Cloud Garden System’. Dit systeem zorgt ervoor dat stoffen die je niet in je kantoor wilt hebben beter bij de plant terechtkomen. De plant kan deze stoffen dan makkelijker afbreken. Speciale sensoren sturen bij dit systeem ventilatoren in een groene wand aan.

Innovatieprijs

Tom Koenderman won in 2017 de cross-over innovation challenge. De prijs voor de beste cross-over innovatie in de Regio Zwolle.

Evenementen, cases en nieuws

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.