Tijdens de bijeenkomst gaan we in gesprek over waar nog behoefte aan is om aan de slag te kunnen met digitalisering binnen jouw bedrijf. Ontmoet collega-ondernemers, wissel kennis uit en verbreed je netwerk. Laat je daarnaast inspireren door onze sprekers. Samen gaan we in gesprek over digitalisering, innoveren, smart working en personeel.   

 

Sprekers  

Gerard van de Guchte van Suplacon

Gerard van de Guchte is account director van Suplacon. Dit bedrijf in Emmeloord is gespecialiseerd in de toelevering van plaatwerkproducten en metaalconstructies. Gerard vertelt meer over hoe Suplacon haar medewerkers betrekt bij digitale innovaties en techniek op de werkvloer.  

 

Thomas Brunink van Brunink Group

Thomas Brunink is bedrijfsleider bij Brunink Group. Deze onderneming uit Hardenberg is al meer dan 100 jaar actief in werktuigbouw en industriële automatiseringstechniek. Ze maken op maat gemaakte oplossingen voor klanten in verschillende sectoren. Thomas deelt hoe ze binnen Brunink voor een prettige werkplek zorgen. 

 

Jeltje Talen van hogeschool Windesheim

Jeltje Talen is associate lector Leven Lang Ontwikkelen bij hogeschool Windesheim sinds juni 2023. Daarvoor was ze werkzaam bij de Hanzehogeschool Groningen als senior onderzoeker bij het lectoraat Human Capital en docent bij twee masteropleidingen. Eerder was zij onder andere programmamanager van het Kenniscentrum Arbeid, projectleider voor het programma Leven Lang Leren en productmanager voor onderwijs voor professionals.

Locatie

Tijdens de bijeenkomst zijn we te gast bij Perron038 een plek voor de innovatieve maakindustrie. In het open innovatiecentrum in Zwolle werken ze aan de toekomst van de high tech maakindustrie. Technici en bevlogen studenten werken samen, onderzoeken en experimenteren om technologische innovatie mogelijk te maken. Een inspirerende locatie waar we veel ondernemers via het EDIH-assesment naar hebben doorverwezen.

Aanmelden 

Meld je hier aan voor de EDIH-bijeenkomst. Deelname is kosteloos. Heb je vragen over deze bijeenkomst? Neem dan contact op met Julie Spaargaren via julie@kennispoortregiozwolle.nl  

 

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.