“Wij geloven in brengen en niet zozeer in halen.” HR-bureau Beljon + Westerterp wordt partner van  Kennispoort Regio Zwolle en regiodirecteur Marion Dijksterhuis legt uit waarom. “Onze consultants zijn sterk regionaal betrokken en actief in het warme netwerk. We zijn altijd op zoek naar platforms en nieuwe netwerken waar we waarde kunnen toevoegen. De regio sterker maken, dat doel delen we met Kennispoort. Door samen te werken, hopen we nog meer ondernemers te kunnen helpen.”

Waarmee kunnen ze helpen?
Beljon + Westerterp is een landelijk werkend HR-bureau met gespecialiseerde dienstverlening op het gebied van recruitment, development en interim. Het bureau opereert aan de bovenkant van de markt op het niveau van management, staf, directie, bestuur en toezichthouden.

Marion: “Veel bedrijven hebben vraagstukken op HR-gebied. Human capital is een groot goed, hoe vind, bind en boei je medewerkers? We helpen mensen en organisatie hun talenten en mogelijkheden optimaal te benutten en worden vaak ingezet bij vacatures die moeilijk in te vullen zijn of waar een hoog afbreukrisico geldt. Ook voeren we talentonderzoeken en ontwikkelassessment uit voor organisaties om medewerkers in hun kracht te zetten. Een externe blik kan veel kennis en inzicht geven. Wij verzorgen bijvoorbeeld trainingen, zodat ondernemers het beste uit sollicitatiegesprekken kunnen halen. Of we helpen bij verandertrajecten. Hoe ga je om met nieuwe competenties, met performancemanagement en hoe professionaleer je teams? Ook begeleiden we familiebedrijven die een nieuwe directeur moeten kiezen. Een complex traject met veel emoties. Als betrokken en onafhankelijke partner willen we bijdragen aan een goede gedragen oplossing.” Het HR-bureau wil vooral een sparringpartner zijn op het gebied van HR.

Kennispoort is ontzettend blij met de nieuwe samenwerking. Netty Wakker, directeur van Kennispoort: “Ondernemers verder helpen doen wij niet alleen. Onze partners spelen een hele belangrijke rol hierbij. Beljon + Westerterp is een mooie aanvulling op het netwerk van partners dat wij kunnen inschakelen om ondernemers verder te brengen.”

Meer weten over Beljon + Westerterp? Neem een kijkje op de website www.beljon.westerterp.nl.

Heb je een vraag?

Bel ons op 038 202 2020 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.