Weet veel over:

Technologie (smart industry, slimme maakindustrie, productie); Ontwikkeling (productontwikkeling, R&D, octrooirecht).

Contact

06 - 17 10 59 43

Ynte van der Meer

Innovatieadviseur

Sinds 2014 ben ik innovatie adviseur bij Kennispoort Regio Zwolle. Dat is erg leuk en afwisselend werk. Bedrijven kunnen we helpen met het vinden van passende financiering (subsidies, kredieten e.d.) of met het regelen van technische haalbaarheidsstudies, marktonderzoek of matchmaking. Via het netwerk kunnen we experts inschakelen over intellectueel eigendom, verzekeringen, juridische zaken en structurering van de financiering. Internationalisering, digitalisering en e-commerce zijn belangrijke thema’s van deze tijd, en daar hebben we ook expertise voor in huis.

Van alle innovatie adviseurs ben ik de langste, met de grootste technische kennis en de kleinste auto (Mini). Mijn collega’s zijn beter in bedrijfskunde, start ups, agri & food of health. Ik mag de contactpersoon zijn voor de gemeentes Urk, Noordoostpolder, Staphorst en Steenwijk. Ik kom graag bij jullie op bezoek.

"Ynte is voor mij heel waardevol geweest op diverse momenten tijdens de ontwikkeling van mijn innovatie: de Moofie beweegstick. Als klankbord, als netwerker, veelvuldig als gestructureerde visualisator wanneer mijn brein chaotisch was, en soms als (terechte) criticus. Hij heeft mij altijd het gevoel gegeven in mij en mijn product te geloven. Niet alleen als innovatieadviseur, ook als mens. Meest bijzonder is daarom ook, dat Yntes vader, toen al 88 jaar en helaas inmiddels overleden, mijn eerste proefpersoon was in het gebruikersonderzoek. Wat een plezier en voldoening gaf dat! Memorabel! "

Sanne Mariën - Directeur -eigenaar van Fittebedrijven en DeFitnesstuin

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.