Portret Jacqueline Kuiper

Weet veel over:

food

Contact

06 22 20 69 93

Jacqueline Kuiper

innovatieadviseur food

In de foodsector voel ik mij thuis. Opgeleid als levensmiddelentechnoloog en een aantal jaren gewerkt op het gebied van innovatie en technologie in de foodindustrie. Daarna als consultant werving & selectie kennisgemaakt met een grote diversiteit aan foodbedrijven en vele foodprofessionals aan een baan geholpen.

In deze rol als innovatieadviseur Food komt het bovenstaande allemaal samen.

 

Dus: ben je werkzaam in de Foodsector in Regio Zwolle? Wil je graag een keer sparren? Zoek je nieuwe contacten? Heb je hulp nodig bij het schrijven van een bedrijfsplan? Heb je een financieringsvraagstuk? Bel mij! Kennispoort is er voor alle bedrijven die willen groeien. Ik ga graag het gesprek aan en help je verder.

 

 

"Jacqueline is een fantastische verbinder en een heerlijk persoon. Dankzij haar inlevingsvermogen, kennis en actie hebben wij van Meet & Feed geweldige matches gemaakt met onderwijs, mediamakers en ondernemers. Zo hebben we een duurzame samenwerking kunnen starten met SVO, dé foodopleiding. We zijn tevens door haar gekoppeld aan inspirerende personen die ons helpen in onze ontwikkeling en onze ideeën versterken om dit zo naar een hoger plan te brengen. Op onze beurt helpen wij nu ook andere initiatieven en staan open voor haar suggesties en matches. Dankjewel Jacqueline! "

Eline Stolk & Judith Elders - Meet & Feed

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.