Contact

06 - 51 42 49 51

Boudewijn Koops

Adviseur vernieuwend ondernemen

De sector kunst & cultuur verkeert door de coronamaatregelen in zwaar weer. Op dit moment zijn er grote uitdagingen die vragen om creatieve en innovatieve oplossingen. De creatieve sector is onmisbaar bij het vinden van deze oplossingen. Daar is verbeeldingskracht voor nodig, gevoel voor menselijkheid, schoonheid, maar ook ondersteuning.

Vanuit mijn ervaring en netwerk binnen de creatieve sector zet ik mij in voor de retail-, creatieve sector, evenementenbranche en zzp’ers. Veel bedrijven kunnen nu extra hulp gebruiken. Ik geloof dat goed advies leidt tot innovaties en vernieuwingen die onze omgeving mooier, socialer en ondernemender maken. Dat betekent voor nu vooral: probeer om kansen te blijven zien en te benutten, heb lef om vragen te stellen, zoek verbinding en bouw met ondersteuning aan de toekomst van jouw bedrijf. En daar help ik je graag bij.

"Met Boudewijn heb ik vanuit verschillende organisaties en met meerdere projecten samengewerkt en contact gehad. Steeds trof ik een enthousiast, creatief, betrokken en innovatief persoon met een grote vakkennis. Een meerwaarde om mee te sparren of mee samen te werken!"

Anja Louwerse - Horeca en evenementen Zwolle & Zwolle Fonds

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.