De inschrijving voor de tweede editie van de Achterhoek Open Innovatieprijs is gestart! De Achterhoek Open Innovatieprijs is een open landelijke competitie, georganiseerd om de innovatieve ondernemersgeest van Nederland in de schijnwerpers te zetten.

Verdient de technologische innovatie die jij samen met andere bedrijven en/of organisaties op de markt brengt de aandacht van ondernemend én innoverend Nederland? Doe dan mee met deze landelijke competitie. De winnaar ontvangt meerdere mooie prijzen die je innovatie verder kunnen brengen. Je kunt meedingen naar de prijs door je innovatie vóór donderdag 3 januari 2019 in te sturen.

De inzendingen worden beoordeeld door een deskundige jury onder leiding van Wybren Jouwsma (Bronkhorst High-Tech) en die verder bestaat uit Henk Volberda (Erasmus Universiteit) en Arnold Stokking (TNO). De drie beste inzendingen gaan door naar de finale die plaatsvindt op 14 maart 2019 tijdens de Ondernemersavond. De jury en de aanwezige bezoekers bepalen die avond samen de uiteindelijke winnaar.

Meer informatie over de Achterhoek Open Innovatieprijs lees je hier.

 

Heb je een vraag?

Bel ons op 038 202 2020 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.