038 Digital is een nieuw digital marketing evenement in Zwolle! Op dinsdag 3 september vindt er bij Poppodium Hedon een bijeenkomst plaats over digitale transformatie. Digital verandert alles: van verkoop tot klantenservice en van inkoop tot productontwikkeling. Bedrijven moeten dus al hun processen veranderen, maar hoe?

Wat betekent dit voor marketeers en ondernemers? Hoe zet je succesvol de stap naar full-on digital als je bent opgegroeid en opgeleid in de ‘oude’ wereld? En hoe richt je je bedrijf zo in dat je klaar bent voor wat er allemaal nog komen gaat? Op die vragen gaan we antwoorden zoeken tijdens de derde editie van 038 Digital. Johan van Marie (Uitgekookt) en Marco Derksen (o.a. Marketingsfacts, Upstream) hebben veel ervaring met digitale transformatie. Zij delen tijdens deze bijeenkomst hun kennis.

Over 038 Digital
Zwolle is een bloeiende en ondernemende stad. Boordevol inspirerende bedrijven, bureaus en organisaties. Allemaal partijen die veel van elkaar kunnen leren op het gebied van marketing, digitalisering en innovatie. Alleen gebeurt dat wat 038 Digital betreft nog veel te weinig.

Daarom wordt 038 Digital georganiseerd. Ieder kwartaal nodigt 038 Digital een nationaal bekende spreker én een lokaal talent uit om een visie op marketing te delen, een case uit te diepen of de ins en outs van een tool of techniek te laten zien.

Aanmelden
Meld je hier aan voor de derde editie van 038 Digital.

 

Heb je een vraag?

Bel ons op 038 202 2020 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.