Save the date | Het Kennispoort Regio Zwolle Café
Graag nodigen we je uit voor het Kennispoort Regio Zwolle Café op…
Het programma Good Practice wil het ondernemerschap in Regio Zwolle versterken en vergroten. Een selectiecommissie vraagt ondernemers met verschillende expertises om collega-ondernemers te helpen. De eerste drie koplopers die hun kennis en ervaring gaan delen zijn: Erik Jutstra van Moderna, Ton Bos van WeCobot en Erik Otten van Webstores. Good Practice is een initiatief van de Economic Board Regio Zwolle en een project van de Regio Deal Regio Zwolle. Kennispoort Regio Zwolle voert het programma uit.
Uit onderzoek blijkt dat ondernemers in Regio Zwolle lager scoren dan het landelijk gemiddelde op de thema’s: leiderschap, netwerken en het ontwikkelen van nieuwe kennis. Het programma Good Practice is opgezet om productief ondernemerschap in Regio Zwolle te versterken. Verschillende ondernemers met uiteenlopende expertises zijn aangedragen. Deze koplopers delen graag hun kennis en ervaringen om collega-ondernemers te helpen. Erik Jutstra uit Hardenberg, Ton Bos uit Zwolle en Erik Otten uit Hardenberg zijn de eerste drie koplopers die starten. Good Practice stelt uiteindelijk een team van 25 koplopers samen.
Van vraagstukken over interne bedrijfsvoering, het vinden en behouden van personeel tot het samenbrengen van mens en techniek: de koplopers hebben ieder hun eigen kennisgebied. De koplopers delen hun praktijkervaring via de online kanalen van Kennispoort en tijdens bijeenkomsten met andere ondernemers. Daarnaast krijgen de aangewezen koplopers een budget om hun eigen kennis verder te ontwikkelen.
Wil je meer weten over Good Practice? Of wil je de hulp inschakelen van een koploper? Ga dan naar: kennispoortregiozwolle.nl/goodpractice/.
donderdag 6 februari 2025
Tijdstip: 15.30 - 19.30 uur
Graag nodigen we je uit voor het Kennispoort Regio Zwolle Café op…
Het wordt steeds duidelijker: de digitale weerbaarheid van organisaties is voor een…
Elk jaar ontvangt de winnaar van de Innovatieprijs van Regio Zwolle een…
Van het inkopen van de boomstam, het ontwerpproces, het maken van de…
Iedereen heeft ze dagelijks in de handen: deksels en doppen van voedingsmiddelen…
Wil jij ook zakendoen in Scandinavië? Veel ondernemers zien kansen in internationaal…
Om beter aan te sluiten bij de huidige energievraagstukken, start EFRO Oost…
Op maandag 4 november 2024 was de bijeenkomst Food, digitalisering en AI…