Landstede

tl_files/content_resources/logos/Woordmerk LG liggend FC.jpg

 

 

Dankzij de samenwerking tussen Landstede en Kennispoort Regio Zwolle kunnen innovatieve ondernemers worden geholpen door grensverleggende studenten en vice versa.

Binnen Landstede Ondernemend zijn activiteiten ondergebracht die verbindingen leggen tussen onderwijs en werkveld. Hierbij kunnen studenten praktijkervaring opdoen en halen ze kennis van buiten de organisatie naar binnen. Kennispoort regio Zwolle biedt de mogelijkheid om studenten van Landstede te begeleiden bij innovatietrajecten bij bedrijven. Andersom kunnen bedrijven die aangesloten zijn bij Kennispoort gebruikmaken van het kennisaanbod en de studenteninzet van Landstede.

Versterken innovaties
Theo Rietkerk, voorzitter College van Bestuur Landstede, vindt het verbinden van de beroepspraktijk en het verbreden van regionale partners belangrijke pijlers als het gaat over het partnerschap: “Door het onderwijs en het werkveld dichter bij elkaar te brengen, is het zo dat innovaties worden versterkt. Het onderstrepen van de samenwerking heeft dan ook als doel het intensiveren van de innovatiekracht in de regio.” 

Meer informatie op www.landstedegroep.nl