Deltion

Jong of oud, bedrijf of instantie, studerend of werkend: ROC Deltion is er voor iedereen! Voor mbo-opleidingen, bij- of omscholing, maatwerk voor bedrijven, als inspirerende werkgever of als samenwerkingspartner. Wij zijn gevestigd op een bruisende campus in onderwijsstad Zwolle. Met uitdagende faciliteiten en een brede maatschappelijke blik, worden studenten en medewerkers gestimuleerd om zich zo succesvol mogelijk te ontwikkelen in hun beroep, in de maatschappij en in hun persoonlijk leven

Goed onderwijs verzorgen is de primaire opdracht van het Deltion College. We willen onze studenten opleiden in kennis en vaardigheden die bij een beroep horen. Maar het gaat veel verder dan dat, wij zien onze opdracht breder. In de buitenwereld willen wij herkenbaar zijn als 'partner in talentontwikkeling'. Zowel voor individuen, als voor bedrijven en organisaties. Bij alles wat wij doen geldt dat kwaliteit leveren onze plicht is, co-creatie en sociale innovatie onze speerpunten zijn en maatschappelijk verantwoord ondernemen onze drijfveer is.

Deltion College leidt op voor een vitale arbeidsmarkt en levert daarmee een bijdrage aan een gezonde (regionale) economie. Met ruim 5.000 relaties zijn wij dé kennispartner voor het bedrijfsleven. Voor kleine, middelgrote en grote organisaties in de meest uiteenlopende sectoren. Wij zoeken continue naar innoverende samenwerkingen. De vraag van de klant staat hierin centraal. Typerend voor de werkwijze van Deltion; korte communicatielijnen, vaste contactpersonen en een goede bereikbaarheid, ook buiten de schooluren.

Deltion Business is een initiatief van het Deltion College en is hèt loket voor bedrijven en instellingen voor scholingsadvies, bedrijfsopleidingen en bijscholingscursussen

Informatie & Contact

Meer informatie over Deltion treft u aan op www.deltion.nl. De contactpersoon namens het Deltion College bij Kennispoort is: Anne-Jur Borg. Te bereiken via anne-jur@kennispoortregiozwolle.nl of 038-202 2020.